Friday, 6 June 2008

Hari Lahir Ziha - 4 Jun 2008

4 Jun
Planning untuk mengadakan sambutan hari lahir mengejut untuk Ziha agak menjadi. Sambutan mengejut ni sudah menjadi trend di kalangan kawan-kawan. So, kena selalu fikirkan cara baru supaya Si Birthday Girl tak dapat detect apa. Tahniah buat Suraya sebab berusaha membawa lari Ziha ke Sunway Pyramid dan on the same time kami buat preparations di sini. Terkejut juga Ziha ye. Harap-harap sambutan ni akan diadakan selalu. Sebab tomyam sangat sedaaap juga.

Semangat jaga api

Kek coklat..

Hadiah untuk Ziha

Makan-makan.

Semoga Ziha bahagia selalu, berjaya di dunia dan akhirat serta dapat mencapai matlamat yang diidamkan. Ukhwah fillahi abadan abada. Selamat Hari Lahir. =)


2 comments:

nama saya ziha said...

assalammualaikum..

baru terjumpe post ni.. hahaha ingat lagi time tu.. memang happy sgt.. surprise korang memang jadi!!

tak sangka time ni 2008.. huhu rase nak back to older time.....

ccepatnye mase berlalu kan.. dah 2010 dah.. rase cam br semalm je dpt hadiah buku tu..

Munashy said...

huhui.
tahun 2011 baru nak komen balik kat komen ziha!
i miss our moments too.